ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ

Το εργοστάσιο της
GAEA βρίσκεται σε οικόπεδο 15.000 m2, 1,5 χλμ. από το κέντρο της πόλης του
Αγρινίου. Το κτήριο του εργοστασίου καλύπτει έκταση 6.500 m2 με 5 πλήρως
αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής.

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ

Η σημαντική τεχνογνωσία της Gaea επέτρεψε την ανάπτυξη ενός εκτεταμένου δικτύου διανομής που υποστηρίζει τη διεθνή διανομή των προϊόντων μας. Το 82% τις παρουσίας μας είναι στη διεθνή αγορά.

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Η αποτελεσματική εταιρική διακυβέρνηση της GAEA αποτελεί τον πυρήνα των επιχειρηματικών πρακτικών της εταιρείας, διασφαλίζοντας θετική διαχείριση στο χώρο εργασίας, υπευθυνότητα στην αγορά κ.λπ.

ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΜΑΣ

Η επιτυχία μας δεν οφείλεται μόνο στα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα μας, αλλά χωρίς τους ανθρώπους μας δεν θα μπορούσατε να απολαύσετε τίποτα από αυτά! οπότε γνωρίστε την ομάδα για να μπορέσετε να συνδέσετε ένα πρόσωπο στα αγαπημένα σας προϊόντα!

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Κέφι για ζωή, είναι αυτό που συνήθως έχουμε εμείς οι Έλληνες, είναι η πεποίθηση ότι η ζωή πρέπει να χτίζεται πάνω σε χαρούμενες, χαρωπές, όμορφες, γεμάτες, ΣΤΙΓΜΕΣ, μια ζωή όπου στο άψε σβήσε μπορείς να γεμίσεις ένα τραπέζι με φαγητό, να βάλεις τη μουσική και να τσουγκρίσεις με τους φίλους σου, αυτές οι στιγμές σχεδόν πάντα δημιουργούνται γύρω από το φαγητό , γι' αυτό σας προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα αυθεντικών ελληνικών προϊόντων, που έχουν επιλεγεί προσεκτικά για να ενισχύσουν αυτήν την πολύ ελληνική φιλοσοφία με κέφι για τη ζωή, φυσική, γνήσια και ειλικρινής, όπως ακριβώς η γη μας. Στη Gaea πιστεύουμε ότι αυτό ακριβώς χρειάζεται ο κόσμος, να αφιερώσετε χρόνο για να είστε παρόντες σε κάθε στιγμή της ζωής σας και να την απολαύσετε στο έπακρο! Είναι η αποστολή μας σε αυτόν τον κόσμο να φτάσουμε όσο περισσότερους ανθρώπους μπορούμε και να τους στηρίξουμε ούτως ώστε να βρουν το δικό τους κέφι για την ζωή μέσω του φαγητού. Όπως πολύ καλά γνωρίζουμε, το φαγητό συνδέει τους ανθρώπους, ενισχύει τις συναναστροφές τους και υποστηρίζει τις κοινωνικές σχέσεις που θα φέρουν πίσω, αυτή τη χαρούμενο λάμψη στα μάτια τους μέσα από την απλές αλλά ουσιαστικές απολαυστικές στιγμές!