Κοινωνική ευθύνη

Ως παγκόσμια ελληνική επωνυμία πιστεύουμε ότι όσο μεγαλώνουμε και προσεγγίζουμε περισσότερους ανθρώπους έχουμε και μεγαλύτερη κοινωνική ευθύνη, θέλουμε να προσεγγίσουμε τους καταναλωτές μας πέρα από τον ουρανίσκο τους, θέλουμε να ιντριγκάρουμε το μυαλό, βοηθώντας τους να δημιουργήσουν αναμνήσεις που θα διαρκέσουν για πάντα και θα τους δίνουν αίσθηση οτι ανήκουν κάπου.

Στους ξένους καταναλώτες μας εξηγούμε τον αυθεντικό τρόπο ζωής που έχουμε εμείς οι Έλληνες, το κέφι που εξηγείται με πολλούς τρόπους αλλά στην πραγματικότητα δύσκολα μπορούν να το ζήσουν, γιατί δεν έχουν όλοι τον ήλιο, την θάλασσα, και άν έχουν, αυτό που τους λείπει είναι η κουλτούρα του να περνάμε καλά. όμως εξηγώντας το αυτό στους ξένους δεν μπορεί παρα να σκεφτώ πώς και εμείς εδώ στην Ελλάδα έχουμε χάσει λίγο απο αυτό το κέφι! πάμε λοιπόν να θυμηθούμε τα βασικά για μια ζωή γεμάτη κέφι:

 

     

    1. Το φαγητό

    Η υγιεινή διατροφή είναι απαραίτητη για ένα χαρούμενο σώμα και ένα χαρούμενο σώμα σημαίνει, καλή διάθεση και χαρούμενο άτομο, οπότε αν νιώθετε λίγο πεσμένοι, σας συνιστούμε να αλλάξετε τις διατροφικές σας συνήθειες ως ένα πρώτο βήμα. Τώρα δεν είμαστε ειδικοί, επομένως δεν θα αρχίσουμε να προτείνουμε τυχαίες δίαιτες, υπάρχουν ειδικοί για αυτό. Αυτό όμως που γνωρίζουμε καλά είναι ότι αυτοί οι ειδικοί συστήνουν τη μεσογειακή διατροφή ως υγιεινή διατροφή και αυτό, το γνωρίζουμε ΠΟΛΥ καλά.

    Βρείτε τα βασικά τις μεσογειακής διατροφής ΕΔΩ

    2. Οι Άνθρωποι

    Είναι πολύ σημαντικό να περιτριγυρίζεστε με άτομα που σας καταλαβαίνουν, δεν σας επικρίνουν και σας κάνουν να νιώθετε καλά όταν σθναντιέστε μαζί τους, ακόμα κι αν σας έκαναν να κλάψετε λέγοντάς σας σκληρές αλήθειες, βασικά αποφύγετε τους τοξικούς ανθρώπους είναι αυτό που λέμε.

    Στην Ελλάδα λέμε ότι όποιος σε κάνει να χαμογελάς και να γελάς, είναι κάποιος που δεν πρέπει να χάσεις ποτέ από τη ζωή σου. Επίσης, είναι σημαντικό να ελέγξετε ότι δεν μεθάτε συναισθηματικά τον εαυτό σας από αρνητικές σκέψεις, για παράδειγμα, μετρήστε πόσες φορές την ημέρα αναστενάζετε! Ο πολύς αναστεναγμός μπορεί να είναι μια ένδειξη ότι χρειάζεστε λίγη ώθηση στη ζωή, όπως όλοι κάποια στιγμή.

    Αλλα και πάλι διαβάστε το από ειδικούς ΕΔΩ

    3. Το τοπίο 

    Αλλάζετε συχνά το τοπίο σας, βγείτε έξω, ελάτε σε επαφή με τη φύση, βρείτε ένα μέρος όπου μπορείτε να δείτε τον ορίζοντα και να τα απολαύσετε όλα, αφήστε την ατμόσφαιρα της Γης να σας αγγίξει, δοκιμάστε να αγγίξετε τη γη ξυπόλητοι!

    Η φύση μας θεραπεύει με τρόπους που δεν μπορούμε καν να σκεφτούμε, οπότε το να βρίσκεστε έξω όσο περισσότερο μπορείτε είναι βασικό στοιχείο των μεσογειακών χωρών λόγω του καλού μας καιρού, αλλά να θυμάστε ότι η φύση είναι παντού ακόμα και όταν κάθεστε κάτω από μια ομπρέλα αγγίζοντας τη γη θα σας ωφελήσει!

    Ξεκινήστε απο το να γνωρίζετε τι υπάρχει γύρο σας ΕΔΩ

    4. Ο τρόπος ζωής 

    Εντάξει τώρα, αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο θέμα, αλλά η σύντομη εκδοχή είναι: Συναναστραφείτε με κόσμο, πηγαίνετε σε όποια εκδήλωση μπορείτε, που σας κάνει χαρούμενους, παρακολουθήστε μια συναυλία ή μια βραδιά μουσείου, όταν είστε έξω και συναναστρέφεστε με ανθρώπους οι δυνατότητες είναι ατελείωτες, η ζωή σας μπορεί να αλλάξει σε μια στιγμή! Εάν μένετε σπίτι και περνάτε χρόνο μόνο με τον εαυτό σας ή με τα ίδια άτομα, τότε οι πιθανότητες να σας συμβεί κάτι διαφορετικό είναι ελάχιστες.

    Όσο περισσότερο υιοθετείτε έναν εξωστρεφή τρόπο ζωής, τόσο περισσότερο θα προσπαθείτε και θα βρείτε χρόνο για να παρακολουθήσετε ακόμη περισσότερο!

    Χωρίς να το ξέρεις θα περάσεις από το «ζώ για να δουλεύω» στο «Δουλεύω για να ζώ» και αυτός είναι ο απώτερος στόχος! για περισσότερη έμπνευση και εκδηλώσεις κάντε κλικ ΕΔΩ

    Για οποια τίποτε ερώτηση κοινωνικής ευθύνης παρακαλώ απευθυνθείτε στο Social@gaea.gr