Ο τρόπος ζωής

ΔΟΥΛΕΥΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ, ΟΧΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ

ΚΑΙ ναι, δεν είναι δύσκολο, χρειάζεται λίγος συντονισμός και να προσελκύσετε πολλούς ανθρώπους όχι μόνο στη δουλειά αλλά και στον περιβάλλοντα κόσμο σας.

Οι Έλληνες έχουμε έναν υπέροχο τρόπο να εκμεταλλευτούμε τη μέρα μας στο έπακρο, μπορούμε να τελειώσουμε τη δουλειά στις 20:00 και να πάμε για δείπνο στις 21:00, μπορούμε ακόμη και να πάμε για καφέ στις 23:00, αν μπορούμε να το απολαύσουμε φυσικα!

Στην ελληνική κουλτούρα είναι εύκολο , καθώς διαφέρουμε από τα περισσότερα μέρη του κόσμου, τα εστιατόρια, τα καφέ και τα μπαρ μας είναι ανοιχτά μέχρι αργά, πολύ αργά στην πραγματικότητα! Πάντα γελάω όταν ακούω ότι «Η Νέα Υόρκη είναι η πόλη που δεν κοιμάται ποτέ» σκέφτομαι ξεκάθαρα ότι δεν έχουν πάει ποτέ στην Αθήνα!

Gaea Athens by night

Ειδικά το καλοκαίρι, ακόμη και τα παιδιά εξακολουθούν να παίζουν στους δρόμους στις 3 τα ξημερώματα μερικές φορές και παρόλο που αυτό μπορεί να αποδοκιμαστεί από πολλούς στο εξωτερικό, στην Ελλάδα είναι μέρος της κουλτούρας ότι ο κόσμος δεν πρέπει να είναι μόνο ένας κόσμος ενηλίκων! Τα παιδιά απολαμβάνουν τη ζωή περισσότερο από εμάς σε πολλές περιπτώσεις!

Αλλά αυτό που έρχεται με αυτή την κουλτούρα του να είσαι πάντα ανοιχτός που κάνει αυτόν τον τρόπο ζωής δυνατόν, είναι το γεγονός ότι η Ελλάδα δεν είναι πραγματικά μια κουλτούρα βαριάς κατανάλωσης αλκοόλ, οπότε όταν βγαίνουμε έξω είναι συνηθισμένο να πίνουμε μόνο ένα ποτό και να το πίνουμε όλη τη νύχτα. , ή να τρώτε ενώ πίνετε. Στην πραγματικότητα, είναι εξαιρετικά σπάνιο να δει κανείς μπαρ που πουλάει αλκοόλ χωρίς σνακ, ακόμα και στα κλάμπ!

 Acropolis bar

Επομένως, η συμβουλή μας εδώ είναι, η έξοδος δεν είναι μόνο το ποτό, είναι η παρέα ή οι εκδηλώσεις. Απολαύστε μια έξοδο με άτομα με τα οποία διασκεδάζετε και κάντε το συχνά!

Διαφοροποιήστε αυτό που κάνετε, οι κινηματογράφοι, τα μπαρ, τα θέατρα είναι υπέροχα, αλλά επίσης τα εγκαίνια γκαλερί, μικρές συναυλίες, συναυλίες, βραδιές ποίησης speed dating , παρουσιάσεις βιβλίων, συγκομιδή ελιάς στην Ελλάδα..... και πολλά άλλα, η ιδέα είναι να τα σχεδιάζετε από πριν και μετά δεν μπορείτε να μην συμμετάσχετε, σιγά σιγά θα συνειδητοποιήσετε ότι η δουλειά θα πρέπει να εξελιχθεί γύρω από εσάς και όχι εσείς γύρω από τη δουλειά!